MAAILMA

Ilmoittaudu tästä!
Ilmoittautuminen on auki 30.6. saakka.


"Suomi ei lopulta koskaan noussut tilasta johon ydinsota sen johti.

Pieni maa jäi supervaltojen jalkoihin, käytettiin sodassa loppuun resursseista ja unohdettiin pommitusten jälkeen.
Jäljelle jäi sisäänpäin lämpiäviä kyliä, ahneita entisiä sotilaita, katkeroituneita johtajia ja loputonta kaunaa, surua ja kuolemaa. Siellä täällä karavaanarit ja kauppiaat pystyttivät pysähdyspisteitä ja myös Raatosuon kylä muodostui sellaiseksi.

Hiljalleen Raatosuosta kasvoi kuitenkin tärkeämpi piste pysähdyksille ja se muuttui yhdyskunnaksi. Hyvin moraalittomaksi ja verenhimoiseksi, mutta yhtenäiseksi kuitenkin. Tänä päivänä Raatosuolta löytyy uhkapelejä, tappeluita, vedonlyöntiä, asekauppaa, alkoholia, maksullista seuraa ja vuorokauden ympäri jatkuvia juhlia.

Kylää vartioidaan raskaasti paikallisten jengien toimesta ja kaikkien rauha keinuu joka päivä veitsen terällä. Tervetuloa Synninpesään. Ota aseesi, juo itsesi hengiltä äläkä mieti huomista."


Raatosuo: Synninpesä on ensimmäinen osa Raatosuo -sarjassa.
Peli pohjautuu nimeämättömään vuoteen maailmansodan jälkeisessä suomessa, joka on muiden maiden tavoin jäänyt vaille minkäänlaista tukiverkkoa.

Tyylillisesti olemme vuodessa 2010, mutta rinnakaistodellisuudessa, jossa erilaiset kyberneettiset osat kehossa, palvelusandroidit sekä tekoäly ovat arkipäivää.

Maa on jakautunut useisiin kyläyhteisöihin ja erilaisiin jengeihin sekä satunnaisiin kauppiaskaravaaneihin. Jokaista kylää vartioidaan niin hyvin kuin pystytään ja luottamus toiseen ihmiseen on ylellisyyttä johon harvalla on varaa.

Raatosuo kylänä on erikoisuus johtuen vilkkaasta liikennöinnistä ja pitkäaikaisuudestaan.
Monet kylät on ehditty polttamaan ja rakentamaan uudestaan siinä ajassa jonka Raatosuo on ollut olemassa (ei sillä ettei tätäkin keskittymää oltaisi yritetty monesti polttaa tai pommittaa).

Erityishuomio kaikille: toisin kuin tietoa on saattanut liikkua, tämä peli ei liity MILLÄÄN tavalla aikaisempiin Fallout Finland tai Fallout: Kallioon Itänyt peleihin.
Raatosuo: Synninpesä ei sisällä samoja hahmoja, se ei sisällä Fallout pelimaailman faktioita (BoS, vault dwellers jne) tai taistelujärjestelmää.
Suosittelemme kuvittelemaan vain dystopisen Suomen, jossa pyritään selviytymään Pohjolan armoilla.